Kees & Jolanda

sportmasseurs stellen zich aan je voor 

Mijn visie

De Roparun is een evenement dat een behoorlijke aanslag doet op je lichaam. Maar niet alleen in deze situatie kun je baat hebben bij een massage. Iedereen beweegt in meer of mindere mate. En net zoals je naar de kapper gaat, de tandarts of misschien een pedicure, is een massage onderhoud van je lichaam. Er wordt van iedereen verwacht dat je tot hoge leeftijd deelneemt aan de maatschappij. Zorgen voor je lichaam is dan van essentieel belang.

 

Masseren helpt je lichaam herstellen, maakt je spieren los en helpt je letterlijk om je lekkerder in je vel te laten zitten!

Kees Koopmans 

Iemand vroeg me ooit, waarom ben je een opleiding gaan doen om sportmasseur te worden? In eerste instantie kwam ik niet verder dan dat het me interessant leek. Maar na wat verder nadenken, dacht ik terug aan de Roparun. In 2017 deed ik mee met een team en liepen we de Roparun van Hamburg naar Rotterdam, een estafetteloop die dag- en nacht doorgaat gedurende 3 dagen. Ik deed al jaren aan hardlopen, zonder noemenswaardige klachten. Maar tijdens deze dagen kreeg ik veel last van mijn kuiten. Het constant 2 kilometer hardlopen, weer afkoelen en een half uur later weer 2 kilometer lopen, begon zijn tol te eisen. Knopen in spieren? Ik had dat nooit serieus genomen, tot dat moment.

 

Sportmasseur

We hadden als team een sportmasseur mee. Voor mij de eerste kennismaking met massage en ik was zeker sceptisch. Maar eerlijk: zonder de massages van deze sportmasseur had ik het einde van de Roparun niet gered. Hier leerde ik wat massage voor je kan doen.Wat massage doet voor het herstel van je spieren, ik was meteen overtuigd van het nut

Opleiding sportmasseur

Uit interesse ben ik de opleiding gaan volgen.  Al snel had ik het besluit genomen om een massagesalon te beginnen. Het is fantastisch om te merken wat je voor mensen kan betekenen met sportmassage en een paar eenvoudige tips voor oefeningen. Sporters die langskomen en na een paar keer masseren weer volop kunnen trainen zonder pijntjes. Maar ook niet-sporters kunnen veel profijt hebben van massage. Hoeveel mensen hebben niet last van hun onderrug zonder duidelijk aanwijsbare reden. Of hoofdpijn en een nek die vastzit als gevolg van stress of een verkeerde houding. Niks is leuker om te horen dat een massage de klachten verlicht. 

En niet onbelangrijk: een massage is simpelweg enorm ontspannend.  Iets wat iedereen zo nu en dan kan gebruiken. 

Ik hoop je snel een keer te zien, zodat ik je kan laten ervaren hoe nuttig en fijn een massage kan zijn.

Tot snel,

Kees

Jolanda Koopmans 

COMING
SOON

STAY TUNED!

Wij zijn ook te vinden op:   www.massage-info.nl