Help!? Voor het eerst een massage; wat neem ik mee?

Bijgewerkt op: 3 jun 2020


Ik herken het hoor, toen ik voor het eerst een massage had dacht ik ook wat neem ik mee en nog belangrijker, wat doe ik aan? Ik was al vaker naar de fysio geweest en ik dacht: hoeveel verschilt dit nu van elkaar. Dus ik, op mijn fiets , in mijn sportbh, joggingsbroek en sweater. Wat blijkt nu? Wanneer je rug gemasseerd wordt, is het natuurlijk helemaal niet handig als je een strakke sportbh aan hebt.


Wat is wel handig?

Eigenlijk maakt het niet zo veel uit, maar voor vrouwen is een normale bh aan te raden. Deze kan gemakkelijk los gemaakt worden wanneer je op je buik ligt. Voor de rest kan je alles aan doen waar jij je prettig bij voelt!


Wat neem ik mee?

  • Je goede humeur!

  • Drinkfles

Na een massage komen veel afvalstoffen los, het is verstandig om daarom na een massage goed te drinken. Natuurlijk krijg je bij ons wat te drinken na afloop, maar het kan fijn zijn om wat te drinken te hebben voor onderweg.Naast deze twee dingen hoef je niks mee te nemen naar je eerste massage.

Handdoek?

Dit is niet nodig, wij hebben er genoeg!


Roos19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven