Kees & Jolanda

Mijn vissie

De Roparun is een evenement dat een behoorlijke aanslag doet op je lichaam. Maar niet alleen in deze situatie kun je baat hebben bij een massage. Iedereen beweegt in meer of mindere mate. En net zoals je naar de kapper gaat, de tandarts of misschien een pedicure, is een massage onderhoud van je lichaam. Er wordt van iedereen verwacht dat je tot hoge leeftijd deelneemt aan de maatschappij. Zorgen voor je lichaam is dan van essentieel belang.

 

Masseren helpt le lichaam herstellen, maakt je spieren los en helpt je letterlijk om je lekkerder in je vel te laten zitten!

Kees Koopmans 

Iemand vroeg me ooit, waarom ben je een opleiding gaan doen om sportmasseur te worden? In eerste instantie kwam ik niet verder dan dat het me interessant leek. Maar na wat verder nadenken, dacht ik terug aan de Roparun. In 2017 deed ik mee met een team en liepen we de Roparun van Hamburg naar Rotterdam, een estafetteloop die dag- en nacht doorgaat gedurende 3 dagen. Ik  kreeg veel last van mijn kuiten. Het constant 2 kilometer hardlopen, weer afkoelen en een half uur later weer 2 kilometer lopen, begon zijn tol te eisen.

 

We hadden als team een sportmasseur mee. Zonder de massages van deze masseur had ik het einde niet gered. Hier leerde ik wat massage met je kan doen. Wat massage doet voor het herstel van je spieren.

Jolanda Koopmans 

COMING
SOON

STAY TUNED!