Kmassage Hoogvliet

sportmassage door Kees en Jolanda

  • Facebook
  • Instagram

Hallo, ik ben Kees

Sportmasseur 

Ik ben sportmasseur, maar ook duur- en krachtsporter. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk massage is voor een goed herstel. Ik behandel klanten die terugkomen van een blessure of willen herstellen van een sportinspanning. Ik doe dit met enthousiasme en heb al meerdere klanten mogen ontvangen. 

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Hallo, ik ben Jolanda

Hallo, ik ben Jolanda

Sportmasseur 

Ik ben sportmasseur, maar ik ben ook basketbalster in de Eredivisie geweest. Ik ben zelf meerdere keren ernstig geblesseerd geweest. Ik heb onder andere mijn kruisband, meniscus en achillespees gescheurd en ik weet uit ervaring wat massage kan doen met herstel. Ik vind het leuk om middels massage verschillende klachten te verhelpen. 

Wat is sportmassage?

De manier om je sportprestaties te verbeteren

Sportmassage is een krachtige massage bedoeld op je lichaam weer in balans te krijgen. Sportmassage is gericht op het afvoeren van afvalstoffen en het stimuleren van bloedcirculatie, dit zorgt voor sneller herstel, soepele spieren en het verzacht spierpijn.